Wildberry Handelsbolag

Stockholms län

Information

969715-2727 är organisationsnummer för företaget Wildberry Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wildberry Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vaxholm som är den kommunen som Wildberry Handelsbolag finns i.

Wildberry Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-12-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wildberry Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-12-15.

Wildberry Handelsbolag är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Wildberry Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Wildberry Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54137441 eller genom brev på följande adress:
Snäckv. 3 A, 185 34, Vaxholm

Verksam inom inredning och design. Inköp och försäljning av inredning (möbler), kläder och accessoarer. Konsultverksamhet inom heminredning och design i samband medhomestyling homestaging.

Det finns olika personer som har en koppling med Wildberry Handelsbolag och det är Kemi, Anna Victoria som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Kemi, Rolf Mattias som är född 1974 och har titeln Bolagsman,