Filips Frukt & Grönt Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Filips Frukt & Grönt Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Filips Frukt & Grönt Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Filips Frukt & Grönt Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-06-22.

Filips Frukt & Grönt Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-05-31. Men sedan 2006-08-01 så har Filips Frukt & Grönt Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Idrottsv. 14, 185 34, Vaxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Filips Frukt & Grönt Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-4993722.

Vaxholm arbetar för att företag som Filips Frukt & Grönt Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Filips Frukt & Grönt Kommanditbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Torghandel med frukt och grönsaker.

Firmatecknare för Filips Frukt & Grönt Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Filips Frukt & Grönt Kommanditbolag och det är följande personer, Singh, Neelu som är född 1977 och har titeln Komplementär, Hariri, Batoul som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Filips Frukt & Grönt Kommanditbolag är 969719-4026.