Handelsbolaget Wahlströms Avtryck Kommunikation

Stockholms län

Information

Handelsbolaget Wahlströms Avtryck Kommunikation är ett företag som finns i Vaxholm. I Handelsbolaget Wahlströms Avtryck Kommunikation finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wahlström, Linda Charlotte som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Wahlström, Per Jesper som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Wahlströms Avtryck Kommunikation så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Wahlströms Avtryck Kommunikation på telefon 070-3725333.

Konsult i marknadskommunikationsfrågor, reklambyråverksamhet, fotografi och konstnärlig verksamhet.

Idag är Handelsbolaget Wahlströms Avtryck Kommunikation av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Wahlströms Avtryck Kommunikation är ett av många företag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Wahlströms Avtryck Kommunikation innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-01 och Handelsbolaget Wahlströms Avtryck Kommunikation är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Wahlströms Avtryck Kommunikation så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Wahlströms Avtryck Kommunikation har 969724-1793 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.