Handelsbolag TL Skärgårdsentreprenörerna

Stockholms län

Information

El och teleinstallationer utav förvaltning och villor. Mindre byggnationer, utbyggnader och kompletteringar som altaner och bryggor. Projektledning och samordning inom El och Bygg. Sjötransport, Fiske, Turismnäring, Konstnärlig, litteratur o artistisk verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Handelsbolag TL Skärgårdsentreprenörerna vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Vaxholm så är Handelsbolag TL Skärgårdsentreprenörerna ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 2007-04-26 så skapades Handelsbolag TL Skärgårdsentreprenörerna och bolaget är har F-skattsedel Handelsbolag TL Skärgårdsentreprenörerna har haft det sedan 2007-05-10.

Handelsbolag TL Skärgårdsentreprenörerna är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-10

969726-6717 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vaxholm.

Just nu är Handelsbolag TL Skärgårdsentreprenörerna och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolag TL Skärgårdsentreprenörerna så går det att nå dem via telefon på 070-4170729 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Handelsbolag TL Skärgårdsentreprenörerna är Lindman, Lars Åke Tord som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Möller, Lars Erik som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Möller, Lars Robin som är född 1985 och har titeln Bolagsman, .