GÖSTA LANDELL, REDOVISNING OCH REVISION

Stockholms län

Information

240909-XXXX är organisationsnummer för verksamheten GÖSTA LANDELL, REDOVISNING OCH REVISION. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GÖSTA LANDELL, REDOVISNING OCH REVISION är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som GÖSTA LANDELL, REDOVISNING OCH REVISION finns i.

GÖSTA LANDELL, REDOVISNING OCH REVISION har varit registrerat sedan 1991-06-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GÖSTA LANDELL, REDOVISNING OCH REVISION så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

GÖSTA LANDELL, REDOVISNING OCH REVISION är och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för GÖSTA LANDELL, REDOVISNING OCH REVISION är följande:

Vill ni komma i kontakt med GÖSTA LANDELL, REDOVISNING OCH REVISION så kan ni göra det på telefon genom 08-54136423 eller genom brev på följande adress:

Redovisning och revision

Det finns olika personer som har en koppling med GÖSTA LANDELL, REDOVISNING OCH REVISION och det är Landell, Gösta Sigvard som är född 1924 och har titeln Innehavare av enskild firma,