Grönkvist, utskriftskonsult

Stockholms län

Information

420320-XXXX är organisationsnummer för företaget Grönkvist, utskriftskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Grönkvist, utskriftskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Grönkvist, utskriftskonsult finns i.

Grönkvist, utskriftskonsult har varit registrerat sedan 2002-01-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Grönkvist, utskriftskonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-23.

Grönkvist, utskriftskonsult är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Grönkvist, utskriftskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Grönkvist, utskriftskonsult så kan ni göra det på telefon genom 08-54132850 eller genom brev på följande adress:

Programmering för utskrift på Postskript skrivare. Operatör på Xerox stora laserskrivare.

Det finns olika personer som har en koppling med Grönkvist, utskriftskonsult och det är Grönkvist, Bengt Arne som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,