BO BERG TRÄBÅTSKONSULT

Stockholms län

Information

420729-XXXX är organisationsnummer för verksamheten BO BERG TRÄBÅTSKONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BO BERG TRÄBÅTSKONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som BO BERG TRÄBÅTSKONSULT finns i.

BO BERG TRÄBÅTSKONSULT har varit registrerat sedan 1981-10-13 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BO BERG TRÄBÅTSKONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

BO BERG TRÄBÅTSKONSULT är och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för BO BERG TRÄBÅTSKONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med BO BERG TRÄBÅTSKONSULT så kan ni göra det på telefon genom 08-54132264 eller genom brev på följande adress:

Besiktning, värdering och renovering av båtar

Det finns olika personer som har en koppling med BO BERG TRÄBÅTSKONSULT och det är Berg, Bo som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,