H T SNICKERIER, CHRISTER HOLMÉR

Stockholms län

Information

430213-XXXX är organisationsnummer för företaget H T SNICKERIER, CHRISTER HOLMÉR. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H T SNICKERIER, CHRISTER HOLMÉR är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som H T SNICKERIER, CHRISTER HOLMÉR finns i.

H T SNICKERIER, CHRISTER HOLMÉR har varit registrerat sedan 1970-12-31 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-06-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för H T SNICKERIER, CHRISTER HOLMÉR så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-06-06.

H T SNICKERIER, CHRISTER HOLMÉR är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för H T SNICKERIER, CHRISTER HOLMÉR är följande:

Vill ni komma i kontakt med H T SNICKERIER, CHRISTER HOLMÉR så kan ni göra det på telefon genom 08-54131730 eller genom brev på följande adress:

Snickaryrket

Det finns olika personer som har en koppling med H T SNICKERIER, CHRISTER HOLMÉR och det är Holmér, Bo Christer Evert som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,