LUNDGRENS MARINSERVICE

Stockholms län

Information

LUNDGRENS MARINSERVICE hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där LUNDGRENS MARINSERVICE finns. I Vaxholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. LUNDGRENS MARINSERVICE tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket LUNDGRENS MARINSERVICE har haft sedan 1994-01-01. LUNDGRENS MARINSERVICE har funnits sedan och 1979-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LUNDGRENS MARINSERVICE så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54137210.

Vaxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

LUNDGRENS MARINSERVICE har idag 430510-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LUNDGRENS MARINSERVICE

Reparation och sertvice av båtar, motorer, back- slag och drev

I LUNDGRENS MARINSERVICE så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är LUNDGREN, LARS ARNE som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .