Utbildningsbyrån / H-Å Jansson

Stockholms län

Information

450707-XXXX är organisationsnummer för företaget Utbildningsbyrån / H-Å Jansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Utbildningsbyrån / H-Å Jansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Utbildningsbyrån / H-Å Jansson finns i.

Utbildningsbyrån / H-Å Jansson har varit registrerat sedan 1994-05-10 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Utbildningsbyrån / H-Å Jansson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Utbildningsbyrån / H-Å Jansson är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Utbildningsbyrån / H-Å Jansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Utbildningsbyrån / H-Å Jansson så kan ni göra det på telefon genom 08-54131931 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom utbildningsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Utbildningsbyrån / H-Å Jansson och det är Jansson, Hans-Åke Valter som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,