Willy G. Palm Projektkonsult

Stockholms län

Information

I Vaxholm finns det ett Enskild firma som heter Willy G. Palm Projektkonsult. Det finns flera verksamheter som liknar Willy G. Palm Projektkonsult i Stockholms län. Vaxholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Willy G. Palm Projektkonsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-09-23 så har Willy G. Palm Projektkonsult varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Willy G. Palm Projektkonsult och det finns fler verksamheter som är det i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Willy G. Palm Projektkonsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Willy G. Palm Projektkonsult så kan ni göra det på 070-8585708.

Konsultverksamhet inom projektstyrning och projektledning såsom -utveckling av företags projektverksamhet -utbildning av projektledare -rådgivning och coaching.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Palm, Willy Gunnar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Willy G. Palm Projektkonsult har 450808-XXXX som sitt organisationsnummer.