Täbys Cut'n Cut

Stockholms län

Information

460324-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Täbys Cut'n Cut. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Täbys Cut'n Cut är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Täbys Cut'n Cut finns i.

Täbys Cut'n Cut har varit registrerat sedan 2002-10-31 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Täbys Cut'n Cut så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-20.

Täbys Cut'n Cut är och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Täbys Cut'n Cut är följande:

Vill ni komma i kontakt med Täbys Cut'n Cut så kan ni göra det på telefon genom 08-6380720 eller genom brev på följande adress:

Frisör, hårvård, försäljning av hårvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Täbys Cut'n Cut och det är Högman, Helena Katarina som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,