Cleansi

Stockholms län

Information

460421-XXXX är organisationsnummer för företaget Cleansi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cleansi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Cleansi finns i.

Cleansi har varit registrerat sedan 2001-10-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cleansi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-24.

Cleansi är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Cleansi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Cleansi så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Städservice för kontor och fastigheter, all slags lokalvård. Kontorsstädning, golvbehandling, fönsterputsning, trappstädning. Hemstädning, tvätt och byte av textilhanddukar, tvätt och byte av torkmattor. Trädgårdsunderhåll. Inredningsarbete, möbelrenovering, möbelmontering. Golvbeläggning, golvreparationer, parkettläggning,olje- behandling.

Det finns olika personer som har en koppling med Cleansi och det är Simek, Jan som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,