Lian Trading i Vaxholm

Stockholms län

Information

Lian Trading i Vaxholm hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Lian Trading i Vaxholm finns. I Vaxholm så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Lian Trading i Vaxholm tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Lian Trading i Vaxholm har haft sedan 2003-09-18. Lian Trading i Vaxholm har funnits sedan och 2004-02-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lian Trading i Vaxholm så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54131557.

Vaxholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Lian Trading i Vaxholm har idag 480507-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lian Trading i Vaxholm

Konsultverksamhet såsom finansiell rådgivning (privat och företag). samt förmedling av finansbolagstjänster såsom leasing, avbetalning och cashmanagementtjänster såsom factoring, risk och inkasso samt förmedling av försäkringstjänster.

I Lian Trading i Vaxholm så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Sten Emil Christer som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .