Basteknik L Söderman

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vaxholm och Basteknik L Söderman är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Basteknik L Söderman är ett av dem. Statusen för Basteknik L Söderman är att Bolaget är aktivt.

Basteknik L Söderman är ett Enskild firma och skapades 1990-03-26. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Basteknik L Söderman ska trivas.

Basteknik L Söderman är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02. I Vaxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Service och försäljning av verkstadsutrustning. Byggnadssnickeriarbeten. Energibesiktningar av byggnader.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Basteknik L Söderman är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02.

Idag är Basteknik L Söderman och det finns flera företag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Basteknik L Söderman så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5413125.

.

De som är på något sätt har med Basteknik L Söderman är Söderman, Bo Linus som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Basteknik L Söderman har 490117-XXXX som sitt organisationsnummer.