ANN MARIE HÅKANSSON HUSHÅLLS- OCH HÅRSERVICE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

I Vaxholm finns det ett Enskild firma som heter ANN MARIE HÅKANSSON HUSHÅLLS- OCH HÅRSERVICE HANDELSBOLAG. Det finns flera verksamheter som liknar ANN MARIE HÅKANSSON HUSHÅLLS- OCH HÅRSERVICE HANDELSBOLAG i Stockholms län. Vaxholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

ANN MARIE HÅKANSSON HUSHÅLLS- OCH HÅRSERVICE HANDELSBOLAG är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1993-07-23 så har ANN MARIE HÅKANSSON HUSHÅLLS- OCH HÅRSERVICE HANDELSBOLAG varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är ANN MARIE HÅKANSSON HUSHÅLLS- OCH HÅRSERVICE HANDELSBOLAG och det finns fler verksamheter som är det i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med ANN MARIE HÅKANSSON HUSHÅLLS- OCH HÅRSERVICE HANDELSBOLAG så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med ANN MARIE HÅKANSSON HUSHÅLLS- OCH HÅRSERVICE HANDELSBOLAG så kan ni göra det på .

Hushålls-trädgårdshjälp, hårvård och kontorsarbete.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag HÅKANSSON, ANNMARIE som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

ANN MARIE HÅKANSSON HUSHÅLLS- OCH HÅRSERVICE HANDELSBOLAG har 510830-XXXX som sitt organisationsnummer.