BR Schakt i Vaxholm

Stockholms län

Information

530220-XXXX är organisationsnummer för bolaget BR Schakt i Vaxholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BR Schakt i Vaxholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som BR Schakt i Vaxholm finns i.

BR Schakt i Vaxholm har varit registrerat sedan 2001-06-28 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för BR Schakt i Vaxholm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

BR Schakt i Vaxholm är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för BR Schakt i Vaxholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med BR Schakt i Vaxholm så kan ni göra det på telefon genom 070-5413304 eller genom brev på följande adress:

Grävning, schaktning, trädgårdsarbeten och dylikt.

Det finns olika personer som har en koppling med BR Schakt i Vaxholm och det är Rathje, Bo Lennart Albertus som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,