JM Översättaren

Stockholms län

Information

530407-XXXX är organisationsnummer för företaget JM Översättaren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JM Översättaren är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som JM Översättaren finns i.

JM Översättaren har varit registrerat sedan 1996-02-02 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JM Översättaren så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

JM Översättaren är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för JM Översättaren är följande:

Vill ni komma i kontakt med JM Översättaren så kan ni göra det på telefon genom 08-52021741 eller genom brev på följande adress:

Översättning av dokument och böcker, till och från det svenska språket.

Det finns olika personer som har en koppling med JM Översättaren och det är Malmsjö, Jan Anders som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,