Multimedia i Sthlm

Stockholms län

Information

551220-XXXX är organisationsnummer för bolaget Multimedia i Sthlm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Multimedia i Sthlm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som Multimedia i Sthlm finns i.

Multimedia i Sthlm har varit registrerat sedan 1998-02-09 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Multimedia i Sthlm så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Multimedia i Sthlm är och det finns flera bolag i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för Multimedia i Sthlm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Multimedia i Sthlm så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolagets verksamhet innefattar konsultation inom information, reklam och kommunikation, handel med data- och mediaprodukter, handel och förvaltning av fastigheter samt handel med guld och ädla metaller.

Det finns olika personer som har en koppling med Multimedia i Sthlm och det är Frenkiel, Alf Herman som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,