carstads bryggservice

Stockholms län

Information

551229-XXXX är organisationsnummer för verksamheten carstads bryggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som carstads bryggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vaxholm som är den kommunen som carstads bryggservice finns i.

carstads bryggservice har varit registrerat sedan 2009-04-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-03-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för carstads bryggservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-06-04.

carstads bryggservice är och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är .

Firmatecknare för carstads bryggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med carstads bryggservice så kan ni göra det på telefon genom 08-54132737 eller genom brev på följande adress:

Service av bryggor

Det finns olika personer som har en koppling med carstads bryggservice och det är Carstad, Stig Michael som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,