AB ELBINO

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och AB ELBINO är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och AB ELBINO är ett av dem. Statusen för AB ELBINO är att Bolaget är aktivt.

AB ELBINO är ett Aktiebolag och skapades 1952-07-01. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som AB ELBINO ska trivas.

AB ELBINO är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-16. I Vaxholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara konsultation inom trafikutbildning, motorsport och ekonomi och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AB ELBINO är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är AB ELBINO Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med AB ELBINO så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54132686.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med AB ELBINO är Nordberg, Gunilla Ingrid Marita som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Elgh, Nils Anders Olof som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

AB ELBINO har 556056-9518 som sitt organisationsnummer.