Aktiebolaget Elektrofors

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Elektrofors är ett företag som finns i Vaxholm. I Aktiebolaget Elektrofors finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lind, Harald Bjarne som är född 1933 och har titeln VD, Lind, Harald Bjarne som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Stefan Bjarne Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lind, Solveig Eva Eleonora som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Claes Olof Thore som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Elektrofors så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Elektrofors på telefon 08-54137150.

Bolaget skall bedriva sjötransportverksamhet inom sjökabel- läggning och övrig sjötransportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Elektrofors av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Elektrofors är ett av många företag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Elektrofors innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Elektrofors är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Elektrofors så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Aktiebolaget Elektrofors har 556066-1612 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.