Åkersberga Bil & Motor Billy Bohlin Aktiebolag

Stockholms län

Information

Åkersberga Bil & Motor Billy Bohlin Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Åkersberga Bil & Motor Billy Bohlin Aktiebolag finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åkersberga Bil & Motor Billy Bohlin Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Åkersberga Bil & Motor Billy Bohlin Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Åkersberga Bil & Motor Billy Bohlin Aktiebolag har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Åkersberga Bil & Motor Billy Bohlin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Genv. 4, 184 50, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54022141.

Vaxholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Åkersberga Bil & Motor Billy Bohlin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Åkersberga Bil & Motor Billy Bohlin Aktiebolag har idag 556067-8004 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Åkersberga Bil & Motor Billy Bohlin Aktiebolag

Bolaget skall driva verkstadsrörelse för motorfordon samt driva handel med biltillbehör, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Åkersberga Bil & Motor Billy Bohlin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bohlin, Per Billy som är född 1935 och har titeln VD, Bohlin, Per Billy som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Bohlin, Gunnel Margareta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Högelin, Ulf Johan Otto som är född 1964 och har titeln Revisor, .