Waxholms Rederi Aktiebolag

Stockholms län

Information

556101-9851 är organisationsnummer för företaget Waxholms Rederi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Waxholms Rederi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Waxholms Rederi Aktiebolag finns i.

Waxholms Rederi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1966-01-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Waxholms Rederi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Waxholms Rederi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Waxholms Rederi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Waxholms Rederi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0173-52005 eller genom brev på följande adress:
Vamsta 217, 742 94, Östhammar

Bolaget skall driva rederirörelse och fraktfart samt köp och försäljning av fastigheter och värdehandlingar, fartyg, jord, grus och sand samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Waxholms Rederi Aktiebolag och det är Burström, Sven Gustaf Wilhelm som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Linhein, Sulev som är född 1941 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Rune som är född 1939 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,