Green-Metall Aktiebolag

Stockholms län

Information

Green-Metall Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vaxholm. I Green-Metall Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Green, Ronnie Ingemar som är född 1964 och har titeln VD, Green, Ronnie Ingemar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Green, Karin Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Green-Metall Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Green-Metall Aktiebolag på telefon 08-54023700.

Bolaget skall tillverka och försälja metallprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Green-Metall Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Green-Metall Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Green-Metall Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Green-Metall Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Green-Metall Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Green-Metall Aktiebolag har 556104-0212 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.