Save Data Aktiebolag

Stockholms län

Information

Save Data Aktiebolag är ett bolag som finns i Vaxholm. I Save Data Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haglund, Sam Georg som är född 1937 och har titeln VD, Haglund, Sam Georg som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Tomas Fredrik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Vera som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Save Data Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Save Data Aktiebolag på telefon 035-103408.

Bolaget skall bedriva marknadsföring av servicetjänster inom området för automatisk data- och informationsbehandling, friskvård i form av massage, personlighetsutveckling, rådgivning och träningsprogram för undvikande av muskulära belastningsskador, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Samt köpa och sälja aktier.

Idag är Save Data Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Save Data Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Save Data Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Save Data Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Save Data Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Haglund, Sam Georg -Haglund, Vera

Save Data Aktiebolag har 556129-1427 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.