Åke Brottmans Åkeri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Åke Brottmans Åkeri Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Åke Brottmans Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Åke Brottmans Åkeri Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1971-06-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Österv. 8, 184 97, Ljusterö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åke Brottmans Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54240930.

Vaxholm arbetar för att verksamheter som Åke Brottmans Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åke Brottmans Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall utföra transporter och schaktningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Åke Brottmans Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åke Brottmans Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Brottman, Kjell Åke som är född 1950 och har titeln VD, Brottman, Kjell Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Brottman, Veronica Margareta som är född 1975 och har titeln Suppleant, Brunzell, Angela Regina som är född 1978 och har titeln Suppleant, Zahlander, Hans Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Åke Brottmans Åkeri Aktiebolag är 556148-3263.