Waterman Aktiebolag

Stockholms län

Information

Waterman Aktiebolag är ett bolag som finns i Vaxholm. I Waterman Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norrman, Jan-Olof som är född 1941 och har titeln VD, Norrman, Jan-Olof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Ullman, Sylvia Ester Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Johansson, Ulf Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Larsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Waterman Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Waterman Aktiebolag på telefon 08-51187607.

Bolaget skall bedriva handel med sug-, transport- och filteranläggning för centraldammsugning ävensom uthyrning av maskiner för tillverkning av dessa anläggningar, samt idka därmed förenlig verksmahet. Bolget skall äga, förvalta och uthyra fastigheter, uthyra maskiner och inventarier för tillverkning av förutnämnda maskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Waterman Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Waterman Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Waterman Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Waterman Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Waterman Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Waterman Aktiebolag har 556150-5388 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.