Swe-Finn Trading Company Aktiebolag

Stockholms län

Information

Swe-Finn Trading Company Aktiebolag är ett företag som finns i Vaxholm. I Swe-Finn Trading Company Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Storbjörk, Kent Ingmar som är född 1961 och har titeln VD, Storbjörk, Kent Ingmar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Storbjörk, Sten Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundgren, Eva Marie-Ann som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Erik Sigvard som är född 1933 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln RevisorMagnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Swe-Finn Trading Company Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Swe-Finn Trading Company Aktiebolag på telefon 08-54133065.

Bolaget skall försälja båtar samt förmedla affärer rörande plastvaror och plastindustriprodukter på provisionsbasis samt export och import av omnämnda varor och produkter samt köpa, sälja och förvalta fast egendom och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Swe-Finn Trading Company Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Swe-Finn Trading Company Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Swe-Finn Trading Company Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Swe-Finn Trading Company Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Swe-Finn Trading Company Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Storbjörk, Kent Ingmar -Storbjörk, Sten Håkan

Swe-Finn Trading Company Aktiebolag har 556171-5888 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.