Kå-Ges Schakt & Dumper Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och Kå-Ges Schakt & Dumper Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kå-Ges Schakt & Dumper Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kå-Ges Schakt & Dumper Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kå-Ges Schakt & Dumper Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-07-10. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kå-Ges Schakt & Dumper Aktiebolag ska trivas.

Kå-Ges Schakt & Dumper Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaxholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra schakt- och transportarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kå-Ges Schakt & Dumper Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Kå-Ges Schakt & Dumper Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Kå-Ges Schakt & Dumper Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54354081.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kå-Ges Schakt & Dumper Aktiebolag är Karlsson, Karl Magnus som är född 1966 och har titeln VD, Karlsson, Karl Magnus som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Gustav som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Berit Irene som är född 1931 och har titeln Suppleant, Taxell, Arto Matti Juhani som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Stockholm Intressenter AB som är född och har titeln Revisor.

Kå-Ges Schakt & Dumper Aktiebolag har 556182-2908 som sitt organisationsnummer.