Dodeka Geoservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Dodeka Geoservice Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Dodeka Geoservice Aktiebolag finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dodeka Geoservice Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Dodeka Geoservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Dodeka Geoservice Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Dodeka Geoservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Årjängsg. 5, 662 30, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54062490.

Vaxholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Dodeka Geoservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Dodeka Geoservice Aktiebolag har idag 556216-9515 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Dodeka Geoservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultation, konstruktion, utveckling och försäljning inom geo- och datateknik jämte därmed förenlig verksamhet.

I Dodeka Geoservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lysén, Lars Håkan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Leif Gunnar som är född 1950 och har titeln Suppleant, Holländer, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .