Waxholms Låsservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

556229-0808 är organisationsnummer för verksamheten Waxholms Låsservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Waxholms Låsservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Waxholms Låsservice Aktiebolag finns i.

Waxholms Låsservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-05-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Waxholms Låsservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Waxholms Låsservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Waxholms Låsservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Waxholms Låsservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54136986 eller genom brev på följande adress:
Annedalsv. 29, 185 41, Vaxholm

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av nycklar och dylikt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Waxholms Låsservice Aktiebolag och det är Svensson, Roland Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Inger Carina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,