Wildenberg Consulting AB

Stockholms län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultation inom ekonomiadministration såsom löpande redovisning, bokslut samt skatterådgivning. Bolaget skall också äga och förvalta och idka handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wildenberg Consulting AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Wildenberg Consulting AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 1987-03-11 så skapades Wildenberg Consulting AB och verksamheten är har F-skattsedel Wildenberg Consulting AB har haft det sedan 1994-01-01.

Wildenberg Consulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556233-1800 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vaxholm.

Just nu är Wildenberg Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Wildenberg Consulting AB så går det att nå dem via telefon på 070-2100277 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wildenberg Consulting AB är Wildenberg, Anders Olof som är född 1978 och har titeln VD, Wildenberg, Anders Olof som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Melkersson, Johan Daniel som är född 1983 och har titeln Suppleant, Ehlesjö, Lars Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, WiLLY:S AB som är född och har titeln Revisor, .