Vaxholms Byggmaterial Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Vaxholms Byggmaterial Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vaxholm här finns det många olika Aktiebolag. Vaxholms Byggmaterial Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vaxholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Vaxholms Byggmaterial Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556236-2490.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-54130336 alternativt besöka eller skicka post till Vaxholms Byggmaterial Aktiebolag på följande adress Eriksöv. 4, 185 34, Vaxholm.

Vaxholms Byggmaterial Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Vaxholms Byggmaterial Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Dag Birger som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva trä- och byggmaterialhandel samt äga och förvalta fastigheter och idka därmed förenlig verksamhet.