Greitz Arkitektkontor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Greitz Arkitektkontor Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Greitz Arkitektkontor Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Greitz Arkitektkontor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Greitz Arkitektkontor Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-03-25. Men sedan 1987-01-01 så har Greitz Arkitektkontor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ingenjörv. 3, 185 34, Vaxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Greitz Arkitektkontor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54133400.

Vaxholm arbetar för att verksamheter som Greitz Arkitektkontor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Greitz Arkitektkontor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom arkitektur och fysisk planering, bildkonst samt viss journalistisk verksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Greitz Arkitektkontor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Greitz Arkitektkontor Aktiebolag och det är följande personer, Greitz, Björn som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Greitz, Britta Elisabet som är född 1954 och har titeln Suppleant, Löfving, Patrik Andreas som är född 1977 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Greitz Arkitektkontor Aktiebolag är 556250-5007.