Labyrinten Laserprint AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och Labyrinten Laserprint AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Labyrinten Laserprint AB är ett av dem. Statusen för Labyrinten Laserprint AB är att Bolaget är aktivt.

Labyrinten Laserprint AB är ett Aktiebolag och skapades 1984-11-14. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Labyrinten Laserprint AB ska trivas.

Labyrinten Laserprint AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaxholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av utskriftsfunktioner baserade på laserskrivare samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Labyrinten Laserprint AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Labyrinten Laserprint AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Labyrinten Laserprint AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54133405.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Labyrinten Laserprint AB är Enoksson, Rolf Olof som är född 1952 och har titeln VD, Enoksson, Rolf Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Enoksson, Anna Christina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Augustyniak, Maj Agneta Elisabeth som är född 1946 och har titeln Revisor, Mälarev AB som är född och har titeln Revisor, .

Labyrinten Laserprint AB har 556251-0312 som sitt organisationsnummer.