Uptron Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och Uptron Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Uptron Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Uptron Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Uptron Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-06-17. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Uptron Aktiebolag ska trivas.

Uptron Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaxholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult och utbildningsverksamhet inom kvalitet och riskhantering riktad mot verksamhet med höga krav på säkerhet såsom t.ex sjukvården och den medicintekniska industrin, tekniskt utvecklingsarbete av styr-, kontroll- och mätsystem för medicinsk teknik och petrokemi samt inom transportsektorn och handel med produkter för att stödja, översättningar, kontors- dataservice samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Uptron Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Uptron Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Uptron Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54133162.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Uptron Aktiebolag är Törnqvist, Jan Ivar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamrén, Ingrid Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Robrandt, Nils Magnus som är född 1964 och har titeln Revisor, Magnus Robrandts Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Uptron Aktiebolag har 556258-9027 som sitt organisationsnummer.