EFFKÅ Information Butiksutbildarna Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Vaxholm finns det ett Aktiebolag som heter EFFKÅ Information Butiksutbildarna Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar EFFKÅ Information Butiksutbildarna Aktiebolag i Stockholms län. Vaxholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

EFFKÅ Information Butiksutbildarna Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1985-08-06 så har EFFKÅ Information Butiksutbildarna Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är EFFKÅ Information Butiksutbildarna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med EFFKÅ Information Butiksutbildarna Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Vegabacken 22, 185 41, Vaxholm. Vi ni istället prata med EFFKÅ Information Butiksutbildarna Aktiebolag så kan ni göra det på 08-54136700.

Bolaget skall idka utbildnings- och förlagsverksamhet, arrangera konferenser, kanotuthyrning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Larsson, Kennet Martin som är född 1949 och har titeln VD, Larsson, Kennet Martin som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Kristina Margareta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmgren, Börje Vallentin som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ahlzén, Kerstin Inger som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisionsgruppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Kristina Margareta -Larsson, Kennet Martin Ordförande saknas. .

EFFKÅ Information Butiksutbildarna Aktiebolag har 556263-7974 som sitt organisationsnummer.