Inge International AB

Stockholms län

Information

556296-3511 är organisationsnummer för företaget Inge International AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Inge International AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vaxholm som är den kommunen som Inge International AB finns i.

Inge International AB har varit registrerat sedan 1987-04-23 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-04-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Inge International AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-04-17.

Inge International AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vaxholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Inge International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Inge International AB så kan ni göra det på telefon genom 08-352570 eller genom brev på följande adress:
Löjtnantsg. 3, 115 50, Stockholm

Aktiebolagets verksamhet ska vara att förmedla finanstjänster inklusive försäkringar, dock inte av sådant slag för vilket hinder föreligger enligt gällande lagar om bankrörelse och kreditaktiebolag, juridisk rådgivning och tjänster inom företagsledning och företagsutveckling, köp och försäljning av företag samt förvaltning av företag, äga och förvalta fast och lös egendom, handel med textilier och heminredningsprodukter, import, tillverkning och agenturverksamhet, samt andra tjänster till privatpersoner och företag i anslutning till denna den angivna verksamheten.

Det finns olika personer som har en koppling med Inge International AB och det är Inge, Elis Torbjörn som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Inge, Nils Pontus som är född 1982 och har titeln Suppleant, Jonsson, Jan Bertil som är född 1942 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,