Peter Staland Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vaxholm och Peter Staland Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Peter Staland Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Peter Staland Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Peter Staland Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-06-05. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vaxholm där företaget finns i jobbar för att företag som Peter Staland Aktiebolag ska trivas.

Peter Staland Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vaxholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra transporter och bedriva skoglig konsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Staland Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Peter Staland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vaxholm.

Vill man komma i kontakt med Peter Staland Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Peter Staland Aktiebolag är Staland, Gustaf Peter som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Staland, Gustaf Fredrik som är född 1973 och har titeln Suppleant, Staland, Johan Jakob Peter som är född 1977 och har titeln Suppleant, Englund, Sara Kristina som är född 1980 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Peter Staland Aktiebolag har 556299-4433 som sitt organisationsnummer.