Juhlin Juhlin AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena organisationsutveckling, retorik och kommunikation samt utveckla boendekoncept och annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Juhlin Juhlin AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Juhlin Juhlin AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 1987-09-09 så skapades Juhlin Juhlin AB och företaget är har F-skattsedel Juhlin Juhlin AB har haft det sedan 1994-01-01.

Juhlin Juhlin AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556304-7819 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaxholm.

Just nu är Juhlin Juhlin AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Juhlin Juhlin AB så går det att nå dem via telefon på 08-54130148 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Juhlin Juhlin AB är Juhlin, Eva Liselott som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Juhlin, Per-Olof Verner som är född 1944 och har titeln Suppleant, Stålhandske, Eva Margareta som är född 1953 och har titeln Revisor, Presteva Revision AB som är född och har titeln Revisor, .