ATELJÉ LYFTET, Holger Björklund Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva seminarier, utbildning inom friskvård, personlighetsutveckling, ledarskapsutveckling samt därmed närliggande områden samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ATELJÉ LYFTET, Holger Björklund Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är ATELJÉ LYFTET, Holger Björklund Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 1987-11-05 så skapades ATELJÉ LYFTET, Holger Björklund Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel ATELJÉ LYFTET, Holger Björklund Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

ATELJÉ LYFTET, Holger Björklund Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556309-3730 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vaxholm.

Just nu är ATELJÉ LYFTET, Holger Björklund Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med ATELJÉ LYFTET, Holger Björklund Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7151535 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Björklund, Holger Gunnar

Följande personer är på något sätt aktiva inom ATELJÉ LYFTET, Holger Björklund Aktiebolag är Björklund, Holger Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björklund, Henrik Gunnar Erik som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Sofia Carna som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Karin Cecilia som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Sjöbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.