Bo-Gruppen Haldestig Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bo-Gruppen Haldestig Aktiebolag är ett av många företag som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Bo-Gruppen Haldestig Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bo-Gruppen Haldestig Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-03-17. Men sedan 2000-08-14 så har Bo-Gruppen Haldestig Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ytterbystrand 7, 185 94, Vaxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bo-Gruppen Haldestig Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54137567.

Vaxholm arbetar för att företag som Bo-Gruppen Haldestig Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bo-Gruppen Haldestig Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva affärs- och fastighetsförmedling, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bo-Gruppen Haldestig Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bo-Gruppen Haldestig Aktiebolag och det är följande personer, Haldestig, Bo Gunnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Haldestig, Agneta Marianne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karin Elisabeth som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bo-Gruppen Haldestig Aktiebolag är 556321-0680.