Segeltorps Gräv och Byggnads Lars Åke Hallström Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall utgöras av gräv- och schaktarbeten, uppförande av grunder i samband med fastighetsuppförande samt därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Segeltorps Gräv och Byggnads Lars Åke Hallström Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Segeltorps Gräv och Byggnads Lars Åke Hallström Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 1988-04-20 så skapades Segeltorps Gräv och Byggnads Lars Åke Hallström Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Segeltorps Gräv och Byggnads Lars Åke Hallström Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Segeltorps Gräv och Byggnads Lars Åke Hallström Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556321-7388 är organisationsnummret för företaget som finns i Vaxholm.

Just nu är Segeltorps Gräv och Byggnads Lars Åke Hallström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Segeltorps Gräv och Byggnads Lars Åke Hallström Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7744411 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Segeltorps Gräv och Byggnads Lars Åke Hallström Aktiebolag är Hallström, Lars-Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallström, Per Daniel som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallström, Kathy Monica som är född 1945 och har titeln Suppleant, Persson, Karl Stefan som är född 1943 och har titeln Revisor, Larcy Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .