Cantender Aktiebolag

Stockholms län

Information

Cantender Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Cantender Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cantender Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Cantender Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-04-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till SANDHAMNSGATAN 30, 115 40, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cantender Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2767928.

Vaxholm arbetar för att bolag som Cantender Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cantender Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall ägna sig åt tandvård samt handel med och uthyrning av dentalprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cantender Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cantender Aktiebolag och det är följande personer, Karlstén, Erling Michael som är född 1956 och har titeln VD, Karlstén, Erling Michael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Markusson, Kristina Maria som är född 1956 och har titeln Suppleant, Winblad, Peter Mikael som är född 1954 och har titeln Revisor, Andersson, Lars Gösta som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cantender Aktiebolag är 556322-4533.