Timeforsail Vaxholm AB

Stockholms län

Information

Timeforsail Vaxholm AB är ett av många verksamheter som finns i Vaxholm. Det är nämligen den kommunen som Timeforsail Vaxholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Timeforsail Vaxholm AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Timeforsail Vaxholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1988-08-31. Men sedan 2005-05-26 så har Timeforsail Vaxholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kullasundsv. 39, 185 37, Vaxholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Timeforsail Vaxholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0708-362600.

Vaxholm arbetar för att verksamheter som Timeforsail Vaxholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Timeforsail Vaxholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva rederiverksamhet med fartyg avsedda för sightseeing, uthyrning och charter, konsultverksamhet inom områdena ekonomistyrning, redovisning, finansiering samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Timeforsail Vaxholm AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Timeforsail Vaxholm AB och det är följande personer, Blomqvist, Bengt Thomas som är född 1946 och har titeln VD, Blomqvist, Bengt Thomas som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Ingrid Monika som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ivarsson, Mats-Ivar som är född 1957 och har titeln Revisor, Litus Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Timeforsail Vaxholm AB är 556332-5330.