Walter och Modin AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva uppdragsverksamhet inom dyslexiområdet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska också bedriva byggnadsrörelse och caférörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Walter och Modin AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vaxholm så är Walter och Modin AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vaxholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vaxholm och i Stockholms län. Redan 1989-01-03 så skapades Walter och Modin AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556345-9824 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vaxholm.

Just nu är Walter och Modin AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Walter och Modin AB så går det att nå dem via telefon på 08-272913 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Modin, Karl Torbjörn -Walter, Anders Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom Walter och Modin AB är Walter, Anders Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Modin, Karl Torbjörn som är född 1948 och har titeln Suppleant, Söderlund, Siv Gunnel Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisor, Gusö Revision AB som är född och har titeln Revisor, .