Tynningö Buss Aktiebolag

Stockholms län

Information

Tynningö Buss Aktiebolag är ett företag som finns i Vaxholm. I Tynningö Buss Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bo som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Carin Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Blomkvist, Thomas Gustaf som är född 1953 och har titeln Revisor, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tynningö Buss Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tynningö Buss Aktiebolag på telefon 08-54139685.

Bolaget skall bedriva busstransporter, verkstadsarbeten samt uthyrning och arbeten med entreprenadmaskiner såsom grävmaskiner av mindre storlek samt lyftkranar.

Idag är Tynningö Buss Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Tynningö Buss Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Vaxholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tynningö Buss Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Tynningö Buss Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tynningö Buss Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tynningö Buss Aktiebolag har 556353-3107 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.