MiToo Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns MiToo Stockholm AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Vaxholm här finns det många olika Aktiebolag. MiToo Stockholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vaxholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

MiToo Stockholm AB är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556355-3279.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-54131560 alternativt besöka eller skicka post till MiToo Stockholm AB på följande adress Dijkmans v. 7, 187 62, Täby.

MiToo Stockholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I MiToo Stockholm AB så sitter följande personer i styrelsen: Guslin, Sven Mikael Axel som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Guslin, Eva Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant , Hammar, Hans Rikard David som är född 1966 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet ska vara att som agent och distributör för olika varumärken marknadsföra och sälja varor inom sport och fritid till detaljistledet.