Vaxholms Bok o Pappershandel Aktiebolag

Stockholms län

Information

Vaxholms Bok o Pappershandel Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vaxholm som är den kommunen där Vaxholms Bok o Pappershandel Aktiebolag finns. I Vaxholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vaxholms Bok o Pappershandel Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Vaxholms Bok o Pappershandel Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Vaxholms Bok o Pappershandel Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Vaxholms Bok o Pappershandel Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hamng. 12, 185 32, Vaxholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54130083.

Vaxholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Vaxholms Bok o Pappershandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Vaxholms Bok o Pappershandel Aktiebolag har idag 556355-4434 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Vaxholms Bok o Pappershandel Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av böcker, papper och kontorsvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Vaxholms Bok o Pappershandel Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Claes Valter som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ryd, Björn Helmer Ingvar som är född 1935 och har titeln Suppleant, Kangas, Stig Vidar som är född 1939 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .